Maison de Bonneterie prijs beprijsd

Maison de Bonneterie wint prijs

Het voormalige warenhuis Maison de Bonneterie is winnaar geworden van de Haagse Monumentenprijs 2016. Onder leiding van K+P is het historische pand getransformeerd ten behoeve van een H&M flagship store.

Lees verder

Nespresso bestektekeningen omgevingsvergunning verbouwing renovatie

Renovatie Kap & Opening Nespresso

In opdracht van ASR is er in de Haagse Passage weer een mooie nieuwe winkel gerealiseerd. K+P Architecten heeft voor de casco winkelverbouwing van een Nespresso de benodigde omgevingsvergunning geregeld.

Lees verder

hostel stayokay transformatie

Stayokay Utrecht geopend!

Het nieuwe hostel van StayOkay in Utrecht is geopend. K+P heeft de transformatie vormgegeven van het voormalig kantoorgebouw aan de Neude 5 van schetsplan t/m de bestekfase.

Lees verder

hoxton verbouwing interior design architect

Hoxton Amsterdam geopend

Als een van de eerste gasten hebben de medewerkers van Kentie & Partners overnacht in The Hoxton en een vorkje geprikt in het restaurant Lotti’s en net als veel andere bezoekers kunnen constateren dat het een zeer geslaagd project is.

Lees verder

verbouwing monument soho house herbestemming bungehuis

Bungehuis wordt Soho House Amsterdam

In opdracht van Aedes Real Estate is Kentie & Partners betrokken bij de verbouwing van het Bungehuis tot de besloten club Soho House Amsterdam. Het Rijksmonument zal daarmee een ontmoetingsplek worden voor creatievelingen en ondernemers uit de artistieke sector.

Lees verder