SHV kantoor hudson's bay architect

Hudson’s Bay nu ook in Den Haag geopend

In navolging van Amsterdam is er nu ook een Hudson’s Bay in Den Haag geopend. In het voormalige V&D pand aan de Grote Marktstraat is deze laatste maanden zeer hard gewerkt om de deadline van 7 september te halen.

Lees verder

Maison de Bonneterie prijs beprijsd

Maison de Bonneterie wint prijs

Het voormalige warenhuis “Maison de Bonneterie” is de winnaar geworden van de Haagse Monumentenprijs 2016. Onder leiding van K+P is dit historische pand getransformeerd ten behoeve van een H&M flagship store.

Lees verder

LiS Leidse Instrumentenmakers School Nieuwbouw

Opening Leidse Instrumentenmaker School

De LiS is een kleinschalige MBO vakschool met een precisietechniek curriculum. LiS leidt leerlingen op tot volwaardige vakmensen die innovatieve precisie-instrumenten voor de wetenschap en industrie sector maken.

Lees verder

Nespresso bestektekeningen omgevingsvergunning verbouwing renovatie

Renovatie Kap & Opening Nespresso

In opdracht van ASR is er in de Haagse Passage weer een nieuwe, prachtige winkel gerealiseerd. K+P Architekten heeft voor de casco winkelverbouwing van een Nespresso de omgevingsvergunning geregeld.

Lees verder

hostel stayokay transformatie

Stayokay Utrecht geopend!

In Utrecht is het nieuwe hostel van StayOkay geopend. K+P heeft deze transformatie van het voormalig kantoorgebouw aan de Neude 5 vormgegeven; van schetsplan t/m de bestekfase.

Lees verder

hoxton verbouwing interior design architect

Hoxton Amsterdam geopend

Als een van de eerste gasten hebben de medewerkers van K+P overnacht in The Hoxton, en een vorkje geprikt in het restaurant Lotti’s. Net als veel andere bezoekers hebben zij kunnen constateren dat het een zeer geslaagd project is!

Lees verder

verbouwing monument soho house herbestemming bungehuis

Bungehuis wordt Soho House Amsterdam

In opdracht van Aedes Real Estate is K+P betrokken bij het verbouwen van het Bungehuis tot de besloten club Soho House Amsterdam. Dit Rijksmonument zal hiermee een ontmoetingsplek worden voor creatievelingen en ondernemers uit de artistieke sector.

Lees verder