WIE WIJ ZIJN

Kentie en Partners Architekten is een veelzijdig architectenbureau dat zich richt op hoogwaardige restauraties, renovaties en nieuwbouw. Deze projecten bevinden zich veelal in een historische context. Afhankelijk van de individuele wensen van onze opdrachtgever verzorgen wij tevens de inrichting van gebouwen en de uitwerking van het interieur.

WAT WIJ DOEN

Ons bureau heeft ruime ervaring met een grote verscheidenheid aan projecten en opdrachtgevers. Naast vele typen woningbouw en kantoren hebben wij onder andere ervaring met hotels, restaurants, winkels, kerken en tentoonstellingsgebouwen.

Door deze diversiteit aan projecten hebben onze medewerkers, in de loop der jaren, een brede kennis opgedaan.

Het bureau voert projecten uit in heel Nederland.

KENTIE EN PARTNERS HISTORIE

Kentie en Partners Architekten bestaat al 40 jaar. Van oudsher is het bureau gespecialiseerd in restauraties van monumentale gebouwen.

De huidige directie bestaat uit vier partners. De directeur is Ray Kentie; hij is sinds 1987 aan het bureau verbonden. Het bureau heeft een vaste kern van circa 15 medewerkers.

In maart 2007 is het bureau verhuisd naar het nieuwe, op maat ontworpen, kantoor op het voormalige CSM terrein te Halfweg.

Neem contact met ons op.

Kentie en Partners Architekten